slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Hulp nodig met Afvallen?

Goed dat je wil beginnen met afvallen! Zoek je een manier waarop je gemotiveerd blijft, je kan sporten in een gezellige omgeving en heb je behoefte aan een stok achter de deur? Dan is het afslankpakket van Fit Sports echt iets voor jou! Wij begeleiden en helpen je graag bij het afvallen in onze fitness in Emmen of Coevorden.

Na 6 weken al resultaat

Met het afslankpakket met een duur van 12 weken, word je onder professioneel toezicht van een afslankcoach en sportcoach geholpen om op verantwoorde en vooral duurzame wijze gewicht te verliezen. Gedurende deze 12 weken word je als deelnemer intensief begeleid door een deskundig team en kun je zowel individueel als in groepsverband aan de slag gaan om de extra kilo’s kwijt te raken. Een ideaal programma om af te vallen en daardoor een paar kleding maten naar beneden te gaan.

Afvallen in Emmen en Coevorden is maatwerk

Onze gespecialiseerde afslankcoach en sportcoach maken voor jou een plan op maat zodat je gegarandeerd gaat afslanken. Door een voedingsschema en trainingsschema te maken die aansluit op jouw wensen en mogelijkheden, ben je ervan verzekerd dat je gedurende het afslankprogramma gemotiveerd blijft en resultaat blijft boeken. Door de kennis die je meekrijgt van de diëtiste in Emmen weet je ook waarom je iets doet. Dit zorgt ervoor dat sporten en afvallen stukken interessanter wordt.

Niet meer terugvallen in oude patronen

Je krijgt handvatten om zowel tijdens als na afloop van het programma een gezondere leefstijl te hanteren. Hierdoor kun je na het programma blijven afvallen of zorgen dat je op gewicht blijft. Dit pakket is zeer geschikt voor mensen die de afgelopen periode door verschillende omstandigheden weinig of nooit hebben gesport en in een korte periode overtollige kilo’s kwijt willen raken.

Begin vandaag bij Fitsports in Coevorden of Emmen met afvallen en behaal jouw ideale gewicht. Maak voor meer informatie een afspraak met Paula, Saskia of Robin. Onze gespecialiseerde afslankcoaches!

Afvallen

Vele tevreden klanten gingen je al voor….

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

VEILIG SPORTEN VANAF 1 JULI. Alles volgens de regels van het RIVM en het fitnessprotocol van NLACTIEF. UPDATE 30 juni. Het is ...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.