slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Wil je de stap zetten naar een gezonder leven en ben je daarom opzoek naar een diëtiste in Emmen? Dan ben je bij Fit Sports aan het juiste adres. Naast onze fitness en groepslessen, bieden wij ook begeleiding tijdens het afvallen.

Behaal je doelen

Iedereen is anders, daarom is het belangrijk om bij het afslanken persoonlijke realistische doelen te stellen. Door doelen te stellen blijf je gemotiveerd en krijg je meer resultaat. Een diëtiste weet welke doelen realistisch en haalbaar zijn en helpt je daar graag bij.

Advies op maat

Om een aantal kilo’s kwijt te raken is het belangrijk om op je voeding te letten en voldoende te bewegen. Onze afslankcoaches maken een persoonlijk plan met een passend trainingsschema, waardoor je het maximale resultaat zult behalen.

Afvallen bij Fit Sports is een traject van 12 weken. In deze 12 weken wordt je intensief begeleid door een deskundig team en wordt er in groepsverband en individueel gesport om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Na 6 weken is het effect al goed te zien, wat enorm motiveert om door te gaan.

Na het afvallen

Wanneer je een aantal kilo’s bent kwijt geraakt en je doelen hebt behaald, is het belangrijk om goed te blijven letten op je voeding en beweging. Wanneer dit niet gebeurt komen de kilo’s er namelijk heel snel weer bij, en dat is zonde. Tijdens en na afloop van het afslanktraject krijg je handvatten en tips die je kunt gebruiken om na het afvallen op gewicht te blijven en niet terug te vallen in het oude patroon.

Meer informatie over afvallen met een dietiste in Emmen

Wil je afvallen met behulp van een diëtiste in Emmen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Dietiste in Emmen bij Fit Sports

 

Dietiste in Emmen
hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE CORNONAMAATREGELEN. Fit Sports is op last van de overheid tot 6 April gesloten! Helaas zijn er soms heftige beslis...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.