slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Kom sporten bij Fit Sports in Emmen

Ben jij benieuwd wat voor soorten Fitness Emmen te bieden heeft? Fit Sports is een fitness in Emmen waar je kunt sporten in een gezellige, sfeervolle omgeving. Onze sportschool in Emmen beschikt over een vrije zone waar zelf getraind kan worden met gewichten en fitnessapparatuur. Hier staat ook de monkeybar en een crossfitrek. Ben jij meer een liefhebber van groepsactiviteiten? Ook in onze fitnesszaal kun je aan diverse groepslessen deelnemen. Wij geven onder andere circuittraining, fit- en vitaaltraining, een buikspierkwartier en boksles. Sinds 2018 kan er ook gebruik worden gemaakt van eGym bij Fit Sports.

Ons aanbod

Bij onze vestiging in Emmen bieden wij verschillende groepslessen en trainingen aan. Op dit moment bieden wij de volgende lessen aan:

  • Pilates
  • Indoor Cycling
  • Tone
  • Boxfit
  • Fitness circuittraining

Behaal je fitness doelen

Wij vinden het belangrijk dat je, wanneer je begint met fitnessen in Emmen, een goede start maakt en de door jou gestelde doelen kunt halen. Fit Sports zorgt er daarom voor dat je altijd eerst een afspraak maakt met één van onze sportcoaches. Hij of zij zorgt ervoor dat je tijdens het sporten goed begeleid wordt. Met behulp van een persoonlijk trainingsschema zal jouw coach je inspireren, motiveren en, indien nodig, corrigeren. Het trainingsschema kun je bekijken en wijzigen via een speciale app op je telefoon. Wil jij goed begeleid en ondersteund worden? En op een verantwoordelijke wijze het maximale uit jouw fitnesstrainingen halen? Kom dan fitnessen in Emmen!

Gezellige fitness in Emmen

Natuurlijk is gezelligheid ook een belangrijk onderdeel van aangenaam sporten. Hiervoor bieden wij de beste faciliteiten. Kom na de training bij in onze lounge onder het genot van een kopje koffie of een lekker verkoelend drankje. Ben je eraan toe om écht te ontspannen? Kies er dan voor om gebruik te maken van één van onze sauna’s.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Ben je na het lezen van deze tekst nieuwsgierig geworden naar wat wij aanbieden? En zou je graag willen beginnen met fitness? Of wil jij eens deelnemen aan een van onze groepslessen? Aarzel niet en meld je aan voor een gratis proefweek. Tijdens deze week maak je kennis met ons ruime aanbod aan lessen. Benieuwd naar het aanbod en tijden van onze groepslessen?

Fitness in Emmen
hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE CORNONAMAATREGELEN. Fit Sports is op last van de overheid tot 6 April gesloten! Helaas zijn er soms heftige beslis...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.