VANAF 7 JANUARI BIJ FIT SPORTS EMMEN
16 december 2017

Met trots kunnen we je vertellen dat je vanaf 7 januari in de vestiging Emmen kunt trainen op de eGym-Cirkel. Als eerste in de regio lanceert Fit Sports het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche: Maak kennis met de eGym-Cirkel! Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie.

Wat is de eGym-Cirkel?
De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

De gratis kennismakingstrainingen starten vanaf zondag 7 januari tijdens onze sportieve kick-off van het nieuwe jaar.

Wil jij ook als eerste ervaren hoe fantastisch Egym is? Geef je dan snel op aan de receptie.


hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak 1 week kennis

Meld je nu aan

Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij?

Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

Met trots kunnen we je vertellen dat je vanaf 7 januari in de vestiging Emmen kunt trainen op de eGym-Cirkel. Als eerste in de ...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. Bij Fit Sports staat de juiste balans tussen inspanning en...

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.