slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Fit en productief | Samen sporten, lachen en ontspannen met bedrijfsfitness

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het sporten onder hun werknemers te stimuleren. En dat is wel nodig ook. Veel mensen leiden tegenwoordig een zittend bestaan. Op school, op kantoor, in de auto: we zitten steeds vaker. En dit heeft grote gevolgen voor het menselijk lichaam. Langdurig zitten heeft als effect dat gewrichten stijver worden, spieren en pezen slapper en botten brozer. Onze inactieve leefstijl kan op den duur diverse klachten veroorzaken zoals o.a. artrose, peesontstekingen, osteoporose (botontkalking), rug- en nekklachten en RSI. Behalve lichamelijke klachten heeft ons passieve bestaan tevens gevolgen voor de psychische gesteldheid. Langdurige stress en zelfs het “burn out “-syndroom kunnen de kop op steken. Bij Fit Sports bieden wij in Emmen en Coevorden de mogelijkheid om bedrijfsfitness te doen om werknemers zo fit mogelijk te houden.

Zieke werknemers kosten de werkgevers en de overheid jaarlijks miljarden euro’s. Een werkgever weet als geen ander hoe duur het is als een werknemer tijdelijk of voor langere duur uitvalt. Investeren in een gezonde en actieve levensstijl loont, zo blijkt uit recent onderzoek van TNO. Fitte medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en absent, zitten beter in hun vel én zijn productiever.

Meer fitte, vitale en productieve medewerkers

Wanneer passiviteit leidt tot klachten, dan is de logische oplossing voor al deze klachten: meer sporten en bewegen. Maar hoe pakt u het aan? Hier heeft Fit Sports een speciaal sportcoachprogramma voor ontwikkeld. Het mes voor een werkgever snijdt aan twee kanten: minder ziektekosten en beter presterende medewerkers. Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn immers het belangrijkste kapitaal van uw bedrijf. Ook zorgt het gezamenlijk sporten ervoor dat werknemers elkaar beter leren kennen wat de onderlinge samenwerking bevordert.

Bedrijfsfitness

Fit en
productief

Samen sporten, lachen en ontspannen

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE: Vanaf oktober vinden de volgende wijzigingen plaats. Tijdens het winterseizoen start de BodyPump op maandag om 18:30...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.