slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Bij Fit Sports in Coevorden kun je als ondernemer op een actieve en gezonde manier starten met de dag. Early Fit is een trainingsvorm waarin inspanning, ontspanning en ontmoeten een wezenlijk onderdeel vormen van totaalprogramma.

Maandag- en woensdagochtend geen excuus meer….

Het Early Birds Fitness concept is een passend antwoord op het meest gehoorde excuus “Ik heb geen tijd’. Je start om 07.15 uur en de training eindigt smakelijke en gezond rond 08.45uur Met fruit, jus d’orange en een heerlijke verse koffie. Trainen, lekker douchen, ontbijten en netwerken, een goede manier om jezelf en je bedrijf gezond te houden. Meedoen met Early Birds is de manier om het totaalconcept te beleven, dat kan deze site niet beschrijven. Kom daarom gerust eens langs en maak een afspraak…

Uw Early Bird Coach is Erwin Meiring

UW EARLY BIRD COACH IS ERWIN MEIRING

Early Birds

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

Wil jij ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar gebruik maken van Fit Sports en haar activiteiten? Wanneer...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.