slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Ontbijt & Fitness

Bij Fit Sports in Emmen kun je als ondernemer op een actieve en gezonde manier starten met de dag. Early Fit is een trainingsvorm waarin inspanning, ontspanning en ontmoeten een wezenlijk onderdeel vormen van totaalprogramma.

Geen excuus meer….
Het Ontbijt & Fitness concept is een passend antwoord op het meest gehoorde excuus “Ik heb geen tijd’. Je start om 07.15 uur en de training eindigt met een smakelijke en gezond ontbijt rond 08.45uur. Trainen, lekker douchen, ontbijten en netwerken, een goede manier om jezelf en je bedrijf gezond te houden. Meedoen aan Early Fit is de beste manier om het totaalconcept te beleven, dat kan deze site niet beschrijven. Kom daarom gerust eens langs en maak een afspraak…

Elke woensdag- en vrijdagochtend!

Uw Early Fit Coach Jakob Dijkstra
E: info@earlyfit.nl
I. www.earlyfit.nl

UW EARLY BIRD COACH IS JAKOB DIJKSTRA

Early Fit

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE: Vanaf oktober vinden de volgende wijzigingen plaats. Tijdens het winterseizoen start de BodyPump op maandag om 18:30...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.