slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Bij Fit Sports kun je als ondernemer op een actieve en gezonde manier starten met de dag en ook nog netwerken met collega ondernemers. Wie bieden een trainingsvorm aan met ontbijt waarin inspanning, ontspanning en netwerken centraal staat.

Geen excuus meer….
Ons fitness & onbijt concept geeft u geen reden voor excuus meer zoals “ik heb geen tijd”. Ons programma begint om 7.15 uur en eindigt na een gezond ontbijt om circa 8.45 uur. Je komt dus gezond en op tijd op kantoor aan en begint de dag fris en fruitig.

“Gezonde werknemers
presteren beter”

Bedrijfsfitness, goed voor werkgever én werknemer
Gezonde medewerkers zijn positiever, gelukkiger én productiever. Sporten en gezonder leven verlaagt het ziekteverzuim. Als collega’s samen sporten versterkt dit ook het teamgevoel Ook zijn er fiscale voordelen voor de werkgever.

Voordelen van bedrijfsfitness:

• Gezondheid van werknemers verbetert
• Ziekteverzuim daalt
• Personeel wordt productiever
• Minder stress
• Positief imago van het bedrijf
• Teamvorming
• Fiscale voordelen

Gezonde medewerkers zijn positiever, gelukkiger én productiever!

Fit en
productief

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE: Vanaf oktober vinden de volgende wijzigingen plaats. Tijdens het winterseizoen start de BodyPump op maandag om 18:30...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.