slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Wil je een complete workout ervaren die gericht is op kracht, cardio en core training? Dan is “TONE™  echt iets voor jou! Een full body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in snel tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie.

BODYVIVE is ontwikkeld door een team van professionele groepsfitness experts, waardoor je altijd verzekerd bent van een van de veiligste en meest effectieve workouts ter wereld. De ervaren instructeur helpt je bij het correct uitvoeren van de oefeningen en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

EEN TYPISCHE LES

Tijdens een TONE les geeft de instructeur opties voor beginners en gevorderden. Je hoeft dus echt niet topfit te zijn om met TONE  te starten. Je merkt vanzelf dat je na een aantal weken fitter, sterker en leniger wordt. De resultaten die je behaalt, hangen af van hoe hard je jezelf pusht. Zweten mag!

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE CORNONAMAATREGELEN. Fit Sports is op last van de overheid tot 6 April gesloten! Helaas zijn er soms heftige beslis...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.