slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Squashen in Emmen

Squash is een extreme doe sport. Squashen in Emmen is laagdrempelig, trendy, jong, snel, dynamisch, intensief, energiek en zeer goed voor de gezondheid. Je bouwt snel conditie op, in een squashpartij van een half uur beweeg je net zoveel als tijdens een potje tennis van anderhalf uur. Met 3 squashbanen beschikt Fit Sports over voldoende capaciteit om jouw vrienden binnenkort uit de dagen voor een intensief uurtje bewegen!

Daag elkaar uit!

Word lid van de Squash Club Emmen en daag andere squashers uit. Dit kan elke maandag- en woensdagavond en op zaterdagochtend.  Dé manier om je squash skills te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten. Ook organiseren wij elk jaar het Open Emmer Squash Toernooi.

Baanhuur is 7,50 per persoon inclusief een drankje in onze gezellige lounge. Wil je squashen in Emmen bij Fit Sports? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer info of direct reserveren?

Squashen in Emmen

>> Speed >> Focus >> Fun >>

Squash alleen in de vestiging Emmen

 

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE: Vanaf oktober vinden de volgende wijzigingen plaats. Tijdens het winterseizoen start de BodyPump op maandag om 18:30...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.