Squashen in Emmen

Squash is een extreme doe sport. Squashen in Emmen is laagdrempelig, trendy, jong, snel, dynamisch, intensief, energiek en zeer goed voor de gezondheid. Je bouwt snel conditie op, in een squashpartij van een half uur beweeg je net zoveel als tijdens een potje tennis van anderhalf uur. Met 3 squashbanen beschikt Fit Sports over voldoende capaciteit om jouw vrienden binnenkort uit de dagen voor een intensief uurtje bewegen!

Daag elkaar uit!

Word lid van de Squash Club Emmen en daag andere squashers uit. Dit kan elke maandag- en woensdagavond en op zaterdagochtend.  Dé manier om je squash skills te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten. Ook organiseren wij elk jaar het Open Emmer Squash Toernooi.

Baanhuur is 7,50 per persoon inclusief een drankje in onze gezellige lounge. Wil je squashen in Emmen bij Fit Sports? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer info of direct reserveren?

>> Speed >> Focus >> Fun >>

Squash alleen in de vestiging Emmen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.