slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Bereik meer met personal training bij Fit Sports. Onze personal trainers zijn: Laura, Erwin, Robin, Robin en Arjan. Zij helpen jou op hun eigen manier mee om je doelen te bereiken, ongeacht welk doel dit is.

´100 % resultaatgarantie`

Personal Training gaat een stap verder dan gewone fitnessbegeleiding, en is gericht op het versnellen van je trainingsresultaat en het bieden van 100% resultaatgarantie. Je gaat 1-op-1 met jouw personal trainer aan de slag. Wij doen er op die manier alles aan om ervoor te zorgen dat jij je doelstellingen behaalt. Dat kan gewichtsverlies of figuurverbetering zijn, maar ook specifieke training voor bijvoorbeeld tennis, golf of skieën. Ook voor revalidatie training na een blessure kun je bij onze trainers terecht.

Maatwerk

Ieder mens is uniek. Personal training betekent persoonlijke aandacht en een trainingsplan dat op jouw lijf geschreven is. Jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden staan daarbij altijd centraal. Daar betaal je voor en daar krijg je gegarandeerd resultaat voor terug.

Flexibiliteit

Je hebt een druk leven. Het is daarom niet altijd makkelijk om sport, werk en sociale activiteiten te combineren. Sport je het liefst in de club, buiten de club of thuis? Geef je de voorkeur aan ’s ochtends , ‘s middags of ‘s avonds? In goed overleg met onze personal trainers is alles mogelijk.

Ervaring

Onze Personal Trainers beschikken over bijzondere coachingsvaardigheden en een groot arsenaal aan oefeningen die je nog sneller en beter helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Dit zorgt ervoor dat je meer rendement haal uit jouw wekelijkse sportactiviteiten. Value for money dus!

Variëteit

Om vooruitgang te boeken is het belangrijk dat jouw lichaam continue nieuwe prikkels krijgt. Ook is het soms wel handig om een stok achter de deur te hebben op het moment dat je dreigt gedemotiveerd te raken. Door veel variatie en een planmatige aanpak zorgen wij ervoor dat je sneller jouw doelstellingen bereikt.

Stok achter de deur

Elke keer weer een afspraak zorgt ervoor dat de je trainingen gewoon uitvoert. Continuïteit is namelijk van groot belang.

Onze personal trainers vertellen je graag nog veel meer over de vele voordelen van Personal Training bij Fit Sports. Kies je als bedrijf voor Personal Training dan hebben wij hiervoor een interessant aanbod. Neem hiervoor contact met ons op!

Klik hier voor foto’s van de personal trainers en een korte introductie wie ze zijn.

Personal training

100%
resultaatgarantie!

Samen sporten, lachen en ontspannen!

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE: Vanaf oktober vinden de volgende wijzigingen plaats. Tijdens het winterseizoen start de BodyPump op maandag om 18:30...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.