slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

100% resultaatgarantie

Leuk dat je interesse hebt om met onze Personal Trainers aan de slag te gaan!

Personal Training is de laatste jaren enorm in opkomst. Persoonlijke aandacht, een stok achter de deur en een heel gerichte en consequente aanpak zijn bewezen succesvol. Dit gaat zoals je weet een stap verder dan de begeleiding van onze Sportcoaches. Zonder hen tekort te doen, is een Personal Trainer veel persoonlijker bezig en let dus veel scherper en nauwkeuriger op je vorderingen, waardoor je sneller resultaten boekt.

We beginnen met een vrijblijvend persoonlijke intake gesprek op basis waarvan wij jou een maatadvies geven. Dit is tevens het uitgangspunt voor het berekenen van jouw maandelijkse kosten. Geen standaard tarieven dus maar persoonlijke aandacht en maatwerk. Daar betaal je wat voor maar daar krijg je zeker wat voor terug! Value for money! Dat is Personal Training bij Fit Sports!

Wat zit er in het Personal Training pakket?

• Jouw eigen Personal Trainer, fit test, voedings- en beweegscan en persoonlijk fitplan
• 1-op-1 Personal training sessies
• 100% resultaatgarantie

Is dit jouw ideale pakket? Maak dan een persoonlijke afspraak met 1 van onze personal trainers.

Personal training pakket

Samen sporten, lachen en ontspannen!

100%</br>

resultaatgarantie

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

VANAF 20 MAART BIJ FIT SPORTS DE EGYM ROTATOR. Als je een getrainde buik wilt, moeten de laterale buikspieren niet verwaarloosd...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. Bij Fit Sports staat de juiste balans tussen inspanning en...

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.