Meet je resultaat!

Meer dan een weegschaal

Het meten van gewicht is vaak geen goede manier om je voortgang te meten. InBody verdeelt je lichaam in spiermassa, vetmassa en vocht. Ontvang een volledig resultatenblad in slechts 60 seconden. Dit is de eerste stap naar het opzetten van een professioneel trainingsprogramma en een persoonlijk voedingsplan.

Maak nu al je afspraak!

De InBody is een fantastisch apparaat waarmee je heel nauwkeurig spiermassa, vetmassa en complete lichaamssamenstelling van een persoon in kaart kunt brengen! Met andere woorden; we kunnen je vanaf nu nóg veel beter en doelgerichter begeleiden door samen met jou je InBody resultatenblad te bespreken en aan de hand daarvan een persoonlijk en op maat gemaakt trainingsprogramma en (eventueel) een persoonlijk voedingsplan voor je te maken.

Een complete InBody lichaamsanalyse met bespreking en advies duurt circa 30 minuten en kost 49 euro (diverse prijzen en mogelijkheden zijn vanaf januari beschikbaar), maar speciaal voor onze ambassadeurs bieden wij tijdens de lockdown en daarna deze gratis aan. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is even een afspraak inplannen via info@fitsports.nl!

Wij gaan dan samen met jou aan de slag om je doelen te behalen!

Heb je nog vragen over de InBody? Mail dan even naar info@fitsports.nl.

Tijdelijke oplossingen bieden tijdelijke resultaten! De enige oplossing is leefstijlverandering!

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

FIT FOR LIFE
Daar gaan we voor!