Groepslessen volgen bij Fit Sports Coevorden

Wil je niet alleen sporten maar met een groep? Dat kan bij Fit Sports in Coevorden. Je kunt deelnemen aan diverse groepslessen onder begeleiding van ervaren trainers. De lessen worden gegeven in een speciale zaal of in onze functionele trainingsruimte. Deze ruimte bevindt zich in de fitnesszaal. Ons aanbod in groepslessen is voor ieder wat wils.

Groepslessen Coevorden:

Attack

  • Pump
  • Boks Circuit
  • Fitness circuit
  • Pilates
  • Yoga
  • Zumba

Bekijk Lesrooster Coevorden voor informatie over de lestijden.

Schrijf je nu in voor een gratis proeftraining!

Enthousiast geworden over ons aanbod maar weet je niet welke sport bij je past? Schrijf je dan in voor een gratis proeftraining en ontdek welke sport het beste bij je past. Heb je vragen over ons aanbod groepslessen of wil je meer weten over de gratis kennismakingstraining? Neem dan contact met ons op of kom langs bij Fit Sports Coevorden.

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma. Het fitnessprogramma is zo populair omdat het van een workout een echt feest maakt. Het is gebaseerd op verschillende dansvormen en dat maakt het één van de leukste manieren om aan de nodige beweging te komen. Instructeur Jennifer.

Pilates en Yoga

Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen. Instructeur Annelies.

Fitness- / Boks Circuit training

Circuittraining is een intensieve manier van trainen waarbij je verschillende oefeningen achter elkaar uitvoert. Het aantal oefeningen ligt meestal tussen vier en acht. Je pakt meerdere of juist specifieke spiergroepen aan. Tussen de oefeningen door neem je weinig rust. Bij het bokscircuit worden diverse disciplines uit de bokswereld toegepast.

Attack / Hitt

ATTAC is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.  Instructeur Nienke

Pump

Pump is een  workout met gewichten die is ontworpen om je strak, slank en fit te krijgen. De combinatie van wetenschappelijk onderbouwde bewegingen, motiverende instructeurs en geweldige muziek helpt je om veel meer te bereiken dan je in je eentje zou kunnen. Instructeur Nienke.

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

FIT FOR LIFE
Daar gaan we voor!