Werkwijze

Stap 1/fase 1

Hoe gezond ben jij?

Jouw binnenkomst bij Fit Sports is de eerste stap op weg naar een fitter leven. Ons 100 dagen traject begint met een uitgebreide en professionele intake. Tijdens deze eerste kennismaking wordt in kaart gebracht wat je wensen en doelstellingen zijn en worden eventuele beperkingen in kaart gebracht. We brengen je huidige gezondheid zeer nauwkeurig in kaart en doen verschillende testen op de revolutionaire HUB waar we de biologische leeftijd inzichtelijk maken. Stap voor stap gaan we je begeleiden naar een nog fitter en gezonder leven.

Stap 2/fase 2

Plan op maat

Om samen intensief te werken aan het behalen van jouw doelstellingen werken we tijdens ons 100 dagen concept met een vast afsprakenprotocol. Iedere week is er – op een tijdstip dat het past in jouw agenda – een voortgangsafspraak met je eigen leefstijlcoach op het gebied van training en voeding. Na het afronden van deze afspraak wordt in overleg met jou de afspraak voor het volgende coachmoment direct ingepland. Conclusie; een duidelijk plan met daarbij alle hulp en een stok achter de deur.

Stap 3/fase 3

Veilig en efficiënt trainen

Nu we je gezondheid en je wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, gaan we starten. Alle toestellen zijn vol-automatisch en worden helemaal op maat voor jou ingesteld, deze instellingen worden opgeslagen op je eigen polsband. In slechts 37 minuten heb je je training afgerond. Trainen was nog nooit zo makkelijk, veilig en efficient.

Stap 4/fase 4

Sturen en coaching op data

Ons professionele team helpt je constant je resultaten te verbeteren. Dat doen ze niet op basis van onderbuik-gevoel, maar met behulp van hun eigen kennis en de data die we verzamelen vanuit de software van de toestellen waar je op werkt. Alle data is gekoppeld aan je eigen Fit Sports-polsband en in de app. Dit maakt alles inzichtelijk voor jou en voor onze coaches. Wekelijkse voortgangs- en trainingsafspraken doen we binnen een ongedwongen sfeer, waarbij we jouw trainingsdoel centraal stellen.

Stap 5/fase 5

Het Fit Sports “clubgevoel”

We gaan niet voor massa, maar voor kwaliteit. In een luxe en ongedwongen sfeer ben jij samen met onze coaches bezig met het behalen van jouw doelstelling. Wij bieden een sfeervolle omgeving om te werken aan jezelf en dat samen met anderen!
Dit alles zal leiden tot een gezonde leefstijl en een fittere toekomst.

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

FIT FOR LIFE
Daar gaan we voor!