Fitness in Emmen of Coevorden bij Fit Sports

Ben je op zoek naar een goede plek om te fitnessen in Emmen of Coevorden, en voel je je niet thuis in een traditionele sportschool? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Fit Sports kun je terecht voor fitness in een gezellige, sfeervolle omgeving. Ook als je sporten helemaal niet leuk vind! Ben je meer een liefhebber van groepslessen? Inde vestiging Coevorden kun je aan diverse groepslessen deelnemen. Wij geven onder andere circuittraining, pilates, yoga, pump, attack en bokscircuits.

De Fit Sports sporten met resultaat

Wij vinden een goede start belangrijk en daarom heb je bij aanmelding eerst een afspraak met één van onze ervaren trainers. Tijdens de eerste training worden de moderne toestellen voor jou ingesteld en aan de hand van regelmatige metingen zorgen wij ervoor dat de training op jouw nivo is en blijft. Fit Sports werkt met eGym. Dit is een combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Onbezorgd sporten bij Fit Sports

Het motto van Fit Sports is: Samen sporten, lachen en ontspannen. Breng daarom na het sporten een bezoekje aan onze lounge voor een lekker kopje koffie of een verkoelend drankje.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast geworden over Fit Sports Emmen en Coevorden? En zou je graag willen beginnen met fitnessen op een verantwoordelijke wijze en daardoor het maximale uit jouw fitnesstrainingen halen? Of willen ontdekken welke sport bij je past door deel te nemen aan onze groepslessen? Meld je aan voor een gratis proeftraining en zet die eerste stap.

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

FIT FOR LIFE
Daar gaan we voor!