Fitness in Emmen of Coevorden bij Fit Sports

Ben je op zoek naar een goede plek om te fitnessen in Emmen of Coevorden? Bij Fit Sports kun je terecht voor fitness in een gezellige, sfeervolle omgeving. Fit sports werkt met de beste kracht- en conditieapparatuur en zorgt voor de juiste begeleiding zodat je het maximale uit je training haalt. Ook beschikt Fit Sports over een vrije zone waar je onder andere kunt trainen met losse gewichten, dumbells en kettlebells. Ben je meer een liefhebber van groepslessen? Inde vestiging Coevorden kun je aan diverse groepslessen deelnemen. Wij geven onder andere circuittraining, pilates, yoga, bodypump en bokscircuits.

De Fit Sports sporten met resultaat

Wij vinden een goede start belangrijk en daarom heb je bij aanmelding eerst een afspraak met één van onze ervaren trainers. Tijdens deze afspraak wordt er samen met je trainer, op basis van jouw wensen en doelen, een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Dit schema wordt opgesteld om blessures te voorkomen en je gemotiveerd te houden om het gewenste doel te behalen. Tijdens het trainen zal jouw trainer je inspireren, motiveren en, indien nodig, corrigeren. Wil je op ieder moment jouw trainingsschema bekijken en/of wijzigingen? Dat kan via onze app op je telefoon!

Onbezorgd sporten bij Fit Sports

Het motto van Fit Sports is: Samen sporten, lachen en ontspannen. Breng daarom na het sporten een bezoekje aan onze lounge voor een lekker kopje koffie of een verkoelend drankje.

Egym  in Emmen en Coevorden

Maak kennis met de eGym-Cirkel! Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie.

Wat is de eGym-Cirkel?
De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast geworden over Fit Sports Emmen en Coevorden? En zou je graag willen beginnen met fitnessen op een verantwoordelijke wijze en daardoor het maximale uit jouw fitnesstrainingen halen? Of willen ontdekken welke sport bij je past door deel te nemen aan onze groepslessen? Meld je aan voor een gratis proeftraining en zet die eerste stap.

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

FIT FOR LIFE
Daar gaan we voor!