slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Leuk dat je bij ons komt sporten!

 

Starten met sporten
Als je start met sporten is het belangrijk dat je goed gecoacht en begeleid wordt om blessures te voorkomen en gemotiveerd te blijven. Bij Fit Sports heb je daarom altijd eerst een afspraak met een sportcoach. Zij zijn er voor jou en nemen je graag bij de hand om een vliegende start te maken!

Verbeterpunten en tips
Wij werken met ons team continue aan het verbeteren van onze dienstverlening voor onze gasten. Heb je tips of aandachtspunten hoe het beter kan? Wij horen het graag! Laat via het contactformulier een bericht achter en wij houden je op de hoogte.

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

UPDATE: Vanaf oktober vinden de volgende wijzigingen plaats. Tijdens het winterseizoen start de BodyPump op maandag om 18:30...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.