Over ons

Leuk dat je bij ons komt sporten! Na een uitgebreide intake kunnen wij je perfect helpen om van jouw sportieve carrière een succes te maken.

Starten met sporten

Als je start met sporten is het belangrijk dat je goed gecoacht en begeleid wordt om blessures te voorkomen en gemotiveerd te blijven. Bij Fit Sports heb je daarom altijd eerst een afspraak met een sportcoach. Door een gestructureerde opbouw van de trainingen met regelmatige metingen kunnen de coaches jou de beste adviezen geven. Zij zijn er voor jou en nemen je graag bij de hand om een vliegende start te maken!

Verbeterpunten en tips

Wij werken met ons team continue aan het verbeteren van onze dienstverlening voor onze gasten. Heb je tips of aandachtspunten hoe het beter kan? Wij horen het graag! Laat via het contactformulier een bericht achter en wij houden je op de hoogte.

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

FIT FOR LIFE
Daar gaan we voor!