Faciliteiten

Het ontmoetingspunt voor een gezond en sportief leven

Fit Sports is een moderne sport & lifestyle club. Wij bieden diverse resultaatgerichte mogelijkheden. En 24 uur per dag toegankelijk.

Ontmoet elkaar in onze lounge

Ons motto is samen sporten, lachen en ontspannen! Daarom beschikt Fit Sports over een gezellige lounge. MEET, SPORT, MOVE!

Inspanning, ontspanning & gezondheid

Fit Sports biedt een totaaloplossing voor iedereen die op een leuke, gezellige en ontspannende manier wil werken aan het verbeteren van zijn gezondheid, sportprestaties of uiterlijk. Daarom beschikken wij naast sportfaciliteiten over  een inhouse fysiotherapiepraktijk Movital.

Na inspanning komt ontspanning

Na afloop kun je jezelf heerlijk verwennen door  even lekker na te zitten in onze lounge met een kopje koffie of een verfrissend drankje.

Klik hier en meld je nu aan voor de GRATIS kennismakingstraining!

 

Elke keer met een energiek en voldaan gevoel weer naar huis…..

dat is Fit Sports!

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

FIT FOR LIFE
Daar gaan we voor!