slogan

Sport en
Lifestyle Club.

Gratis
kennismaken?

Klik hier!

Het ontmoetingspunt voor een gezond en sportief leven

Fit Sports is een moderne sport & lifestyle club. Wij bieden diverse groepsactiviteiten, squash (Emmen), spinning, circuittrainingen, bokscircuits en fitness met de beste fitnessapparatuur.

Ontmoet elkaar in onze lounge

Ons motto is samen sporten, lachen en ontspannen! Daarom beschikt Fit Sports over een gezellige lounge waar diverse sociale activiteiten worden georganiseerd. Meet. sport. move!

Inspanning, ontspanning & gezondheid

Fit Sports biedt een totaaloplossing voor iedereen die op een leuke, gezellige en ontspannende manier wil werken aan het verbeteren van zijn gezondheid, sportprestaties of uiterlijk. Daarom beschikken wij naast sportfaciliteiten over een sauna,  en een inhouse fysiotherapiepraktijk Movital. Ook hebben wij korte lijnen met diverse huisartsen en vitaliteitstherapeuten.

Na inspanning komt ontspanning

Na afloop kun je jezelf heerlijk verwennen met een bezoek aan onze sauna en even lekker nazitten in onze lounge met een kopje koffie of een verfrissend drankje.

Iedere keer met een energiek en voldaan gevoel weer naar huis……dat is Fit Sports!

Fit Sports Coevorden Fit Sports Emmen

Klik hier en meld je nu aan voor de GRATIS proefweek!

hm-block-1

Gratis inspiratiepas

Maak gratis kennis

Meld je nu aan Aanmelden
hm-block-1

Afslankteam Fit Sports

Resultaatgericht afslanken!

Wanneer start jij? Lees meer
Personal training
three-block1
plus-ico

Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een  personal trainer ga je net even een  stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Lees meer
Laatste nieuws
three-block1
plus-ico

VANAF 20 MAART BIJ FIT SPORTS DE EGYM ROTATOR. Als je een getrainde buik wilt, moeten de laterale buikspieren niet verwaarloosd...

Lees meer
Faciliteiten
three-block1
plus-ico

Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. Bij Fit Sports staat de juiste balans tussen inspanning en...

Lees meer

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief.