Personal training

Bereik meer met onze personal training. Onze personal trainers  Erwin en Robin helpen jou op hun eigen manier mee om je doelen te bereiken, ongeacht welk doel dit is.

100 % resultaat met personal training

Personal Training gaat een stap verder dan gewone fitnesstraining. Personal Training is gericht op het versnellen van je trainingsresultaat en het bieden van 100% resultaatgarantie. Je gaat 1-op-1 met jouw personal trainer aan de slag. Wij doen er op die manier alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw doelstellingen behaalt. Dat kan gewichtsverlies of figuurverbetering zijn, maar ook specifieke training voor bijvoorbeeld tennis, golf of skieën.

Maatwerk

Ieder mens is uniek. Personal training betekent persoonlijke aandacht en een trainingsplan dat op jouw lijf geschreven is. Jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden staan daarbij altijd centraal. Daar betaal je voor en daar krijg je ook wat voor terug.

Flexibiliteit

Je hebt een druk leven. Het is daarom niet altijd makkelijk om sport, werk en sociale activiteiten te combineren. Het fijne van personal training is dat het aangepast wordt aan jouw wensen. Sport je het liefst in de club, buiten de club of thuis? Geef je de voorkeur aan ’s ochtends , ‘s middags of ‘s avonds?  In goed overleg met onze personal trainers is alles mogelijk.

Ervaren personal trainers

Onze personal trainers beschikken over bijzondere coaching vaardigheden en een groot arsenaal aan oefeningen die je nog sneller en beter helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Dit zorgt ervoor dat je meer rendement haalt uit jouw wekelijkse sportactiviteiten. Value for money dus!

Variëteit

Om vooruitgang te boeken is het belangrijk dat jouw lichaam continue nieuwe prikkels krijgt. Ook is het soms wel handig om een stok achter de deur te hebben op het moment dat je dreigt gedemotiveerd te raken. Door veel variatie en een planmatige aanpak zorgen wij ervoor dat je sneller jouw doelstellingen bereikt en gemotiveerd blijft.

Onze toppers Erwin en Robin, vertellen je graag nog veel meer over de vele voordelen van personal training bij Fit Sports. Kies je als bedrijf voor personal training dan hebben wij hiervoor een interessant aanbod. Neem hiervoor contact met ons op!

Klik hier voor meer info over onze personal trainers.

100% resultaatgarantie

Samen sporten, lachen en ontspannen

Kennismaken?

Maak een afspraak!

Faciliteiten

Wanneer start jij?

Personal training

gezonde-medewerkers
Natuurlijk kun je resultaat behalen met fitness en groepslessen.Maar door het inhuren van een personal trainer ga je net even een stap verder met het versnellen van je trainingsresultaat. Je kunt je ook 1 keer per week of per 4 weken door een personal trainer laten helpen om je gemotiveerd te houden.

Faciliteiten

24-7-egym
Proef de sfeer bij Fit Sports. Geniet van de persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning!

Laatste nieuws

FIT FOR LIFE
Daar gaan we voor!